onderhoud &
reparaties

Onderhoud, reparaties, upgrades voor dit alles kan u steeds bij ons terecht. aarzel niet om contact met on sop te nemen voor vragen of advies.

Diensten

UPGRADEN COMPUTERS

Upgraden van bepaalde onderdelen kan een goedkope manier zijn om de levensduur / werk snelheid van uw systeem verbeteren. Maar ook recentere systemen kunnen nood hebben aan een upgrade. Bijvoorbeeld een nieuwe grafische kaart omdat je zwaardere programma’s of games wil gaan gebruiken.

REINIGEN COMPUTERS

Reinigen van computers is Zeker niet onbelangrijk. Ee vele kleine componenten en koelvinnen van de hardware vangt in de loop der jaren behoorlijk wat stof op. Een computer met al zijn ventilatoren is dan ook van nature een kleine stofzuiger. veel vuil in uw systeem zal er voor zorgen dat u onderdelen heel warm worden met een traag of zelfs kapot systeem tot gevolg. Een jaarlijkse reinigings beurt is geen overbodigheid.

PC OP MAAT

Wij stellen  PC’s op maat samen volledig naar wens van de klant. Heb je een basis pc voor internet en bankzaken, een supersnelle game pc of een krachtige professionele workstation voor CAD software nodig? Wij stellen de computer die u zoekt geheel naar jouw wens samen. Het voordeel van een pc op maat is dat u alles naar eiegn wens kan hebben prijs, specs, uiterlijk enz.

Volg ons op onze social media kanalen

  • Mad Man Mods
  • tel: +32 486 31 38 82
  • mail: david.noppe@outlook.com
  • Btw: BE0749.839.593