onderhoud &
reparaties

Het onderhoud van u systeem is nier onbelangrijk. een proper goed ventileren systeem is een koel goed werkend systeem. ook overbodig software of opstartprocessen kunnen de snelheid ven u systeem beperken.

TYPE fABRIKANT COMPONENT
MOEDERBORD ASROCK ASRock – Aqua Chipset: X570
PROCESSOR AMD RYZEN RYZEN 9 3950X
GEHEUGEN THERMALTAKE AQUARAM 32 GB 3200MHZ
VIDEOKAART MSI MSI GAMING X TRIO 2080TI
BEHUIZING THERMALTAKE view 91 TG RGB
POWERSUPLY THERMALTAKE TOUCHPOWER RGB 1200W
KOELING BYKSKI CUSTOM DUAL LOOP

Project Silverback is een show / demo build voor Bykski producten. Meerdere aanpassingen zijn gebeurt aan de oorspronkelijke originele Thermaltake view91. Een aangepste binnen wand voor de montage van de GPU en de pompen. Beide zijn op een niet gebruikelijke manier gemonteerd in de case met als doel zoveel mogelijk te laten zien van de producten. tevens is een custoM psu schroud gemaakt om de bedrading netjes uit het zicht te houden en zijn de drive bays verwijderd om plaatse te maken voor de gpu.

Door de Custom dual waterkoeling’s loop blijft het systeem koel en supersnel. hiervoor zijn een 360radiator en een 480 radiator gebruikt. dit in combinatie met 2 bykski DDC pomp/res combinaties. Met de gekozen componenten voor dit systeem is dit geen overbodige luxe , maar de temperaturen zijn wel heel netjes onder controle met en 51 graden voor de gpu under load en een maximale temp van de cpu bij 100% load van 82 graden.

Daar dit systeem louter als showcase diende is de oorspronkelijke build al reeds terug omgebouwd naar het volgende project.

Scroll naar top